خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره ارزیابی عملکرد مالی بانک ها با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

برای رفع نارسائیهای مدل های ارزیابی عملكرد كه به دلیل استفاده از اطلاعات حسابداری بوجود می آید، پژوهشگرانی مانند « سوجانن » ، « استیوارت » ، « باسیدور و همکاران » و «باش و همکاران»  به جستجوی ارائه معیاری جدید برای ارزیابی عملكرد پرداختند. با پیدایش نظریه هایی در زمینه سود اقتصادی یا سود باقیمانده، مدلهایی به منظور محاسبه سود اقتصادی پیشنهاد شد. در این مدل ها، سود خالص عملیاتی پس از كسر مالیات و هزینه سرمایه به عنوان سود اقتصادی یا سود باقیمانده تعریف می شود.

 

 

 

هدف اصلی بنگاهها، حفظ و افزایش ثروت سهامداران است و ارزش آفرینی برای بنگاهها تنها راه نیل به این هدف تلقی می شود. بنابراین، خلق سود و یا ارزش افزوده اقتصادی را كه باعث افزایش ارزش سهام در بازار و بهبود ثروت سهامداران می شود، می توان عامل ارزش آفرینی بنگاهها تلقی كرد. بنابراین معیارهای ارزش افزوده اقتصادی، ارزش افزوده اقتصادی پالایش شده، ارزش افزوده بازار و سود باقیمانده اقتصادی در سیر تكاملی خود تلاش دارند ضمن توجه به پیچیدگیهای رفتاری مدیران، به ارزیابی عملكرد آنها و تعدیل تضاد منافع پرداخته و اطلاعات موجود در قیمت و بازده سهام را توضیح دهند(مهدوی، حسینی، 1387، ص4).

 

 

 

فهرست مطالب

2-8 ارزیابی عملکرد مالی بانک‌ها

2-8-1 مدلهای ارزیابی عملكرد

2-8-2مدلهای حسابداری ارزیابی عملكرد

2-8-3 مدلهای اقتصادی ارزیابی عملكرد

2-8-4 چالشهای ارزیابی عملکرد

2-8-5 ارزیابی مالی

2-8-6 عملکردمالی بانک‌ها

پیشینه

منابع