خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره مفهوم سود و معانی آن با فرمت docx در قالب 42 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

به جز پژوهش کپلند  در سال 1995،  سایر آزمون ها بر اساس تجزیه و تحلیل موردی شرکت ها در یک سال خاص صورت گرفت و همگی آن ها در شناسایی تلاش های مکرر شرکت ها در مدیریت سود،  نا توان بودند. کپلند راه گریزی برای این مشکل یافت ؛ وی روش پژوهش خود را با استفاده از چندین دوره پشت سر هم طراحی کرد. اما یافته ها نشان داد که شرکت ها به سختی در دوره های سری زمانی پژوهش او ( 2 تا 8 سال ) اقدام به مدیریت سود می کنند. هر چند که شواهد کوپلند در خصوص مدیریت سود کلی می باشند،  ولی یافته های پژوهش او نشان داد که افزایش در دوره زمانی باعث کاهش خطاهای ناشی از طبقه بندی غلط هموارسازی می گردد. وایت از آزمون دیگری استفاده کرد و در آن ارزش های یک دوره ده ساله را به عنوان معیار سود نرمال،  مورد بررسی قرار دارد. هم خطوط منحنی و هم خطوط لگاریتمی،  گزارش شدند و بالاترین ضریب تعیین برای مدل هموار سازی شرکت ها مورد استفاده قرار گرفت. این ازمون ها بر اساس تاثیرهای سود هر سهم برای یک سال خاص که از گزارش های سالانه بدست آمده،  طراحی شده بود.

 

 

 

یافته های وی نشان می دهد که،  شرکت های با سود هموارتر،  از روش های حسابداری اقلام تعهدی استفاده کرده بودند. (کوشینگ  127 : 1988) تاثیرات تغییر در روش های حسابداری را بر سود هر سهم در 666 گزارش حسابرسی مشروط در سال ( 1955 تا 1966 ) مورد بررسی قرار داد. با استفاده از میانگین وزنی سود 4 دوره قبلی،  نتیجه گیری کرد که زمان انجام تغییرات با اهمیت که باعث مشروط شدن گزارش حسابرسی شده بود،  باعث مدیریت سود شده است. به طور مشابه،  (داشر و ملکن ،  28 : 1995 ) آزمونی را در شرکت های شیمیایی انجام دادند که یافته هایشان وجود مدیریت سود در این شرکت ها را اثبات کرد. آزمون آن ها شامل داده های 6 و 11 سال بود. آنان کاهش در نوسان های سود را با استفاده از روند لگاریتمی متغیر های هموارسازی مورد آزمون قرار دادند. این یافته ها به کمک روش تحقیق سری زمانی و ابزارهای هموارسازی به دست آمده است. 

 

 

 

فهرست مطالب

1-2- مقدمه

2-2- مروری بر مفهوم بنیادی سود و اهمیت آن

3-2- مفهوم سود در سطح ساختار ( قواعد و تعاریف)

4-2- مفهوم سود در سطح معانی ( ارتباط با واقعیت های اقتصادی )

5-2- مفهوم سود در سطح عمل( نحوه استفاده از آن توسط استفاده كنندگان)

6-2- ثبات و پایداری سود

1-6-2- ثبات سود (سود دائمی)

2-6-2- اجزای دائمی در مقابل اجزاء موقتی سود

3-6-2- ابزارهای مدیریت سود

7-2- پیشینه تحقیق

8-2- تحقیقات در زمینۀ مدیریت سود در ایران

9-2- تعریف مدیریت سود

1-9-2- عوامل موثر در قیمت گذاری کالا

2-9-2- کشف مدیریت سود

10-2- چارچوب نظری مدیریت سود

1-10-2- اجزای دستکاری سود

2-10-2- بررسی و ارزیابی ادبیات تعریف مدیریت سود

منابع