خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری گزارش های مالی و دارایی ها با فرمت docx در قالب 52 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

یک شرکت باید در یک موقعیت باشد که بتواند صورت های مالی خود را به موقع ارائه کند. عوامل در حال اجرا مانند پیچیدگی عملیات واحد مورد رسیدگی و بیشتر مهلت های خاصی که با قانون  و مقررات بسیاری ازحوزه قضایی سر کار دارد، دلیل کافی برای عدم گزارش به موقع صورت های مالی نیست. صورتهای مالی یک نماینده ساختاری از وضعیت مالی و عملکرد مالی واحد تجاری است. هدف از صورتهای مالی   ارائه اطلاعات در مورد موقعیت مالی، عملکرد مالی و جریان های نقدی از یک واحد تجاری است که برای طیف گسترده ای از استفاده کنندگان در تصمیم گیری های اقتصادی مفید است. صورتهای مالی همچنین نتایج حاصل از نظارت مدیریت از منابع واگذار به آنها را نشان می دهد.     

 

 

 

چارچوب مفهومی گزارشگری مالی استاندارد حسابداری بنگاه در سطح جهان (به عنوان مثال هیئت استانداردهای حسابداری مالی (FASB) و بین المللی حسابداری استاندارد انجمن (IASB)) به هنگام بودن را به عنوان یکی از ویژگی های که ارتباط اطلاعات حسابداری راتعیین می کند،  ،شناخته است. استفاده کنندگان  نیاز به اطلاعات به موقع دارند تا بتوانند  به سرعت  به بررسی و تصمیم اینکه که آیا برای ارتکاب و یا ادامه به ارتکاب سرمایه خود در یک شرکت بگیرد. تاخیر در افشای اطلاعات به موقع در بخش تهیه منجر به ناکارآمدی بیشتر بازار شود.(اسماعیل و چندلر ، 2004) سازمان تنظیم مقررات در سراسر جهان مجموعه قانونی از محدودیت حداکثر زمان که نیاز به صدور صورت های مالی حسابرسی شده به سهامداران و دیگر استفاده کنندگان خارجی   در  شرکت های دولتی تدوین کرده  که نهادهای نظارتی را نگران کرده است.

 

 

 

فهرست مطالب

1-2 مقدمه

2-2-مبانی نظری

1-2-2- گزارش مالی

2-2-2 مفاهیم نظری گزارشگری مالی

3-2-2 خصوصیات کیفی اطلاعات مالی

4-2-2 اطلاعات و اطلاعات مالی

3-2پیشینه موضوع و متغیرها

1-3- 2 مبانی نظری ویژگیهای كیفی اطلاعات مالی

2-3-2 به موقع بودن صورت های مالی

3-3-2 نسبت ارزش بازار به حقوق صاحبان سهام

4-3-2نسبت  نقدینگی

5-3-2 مدیریت بدهی

6-3-2  مدیریت دارایی

7-3-2 نسبت سودآوری

8-3-2 اهرم مالی

9-3-2 اندازه شرکت

4- 2 تحقیقات نظری

5-2 پژوهش های پیشین

منابع