خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری مفاهیم سود حسابداری و گزارش مالی با فرمت docx در قالب 55 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

اطلاعات حسابداری در واقع رویدادهای انواع مدل های مختلف تصمیم گیری است که استفاده کنندگان این اطلاعات، برای انتخاب از میان راه کارهای مختلف به کار می برند. گروه های  مختلف استفاده کنندگان با تصمیمات متفاوت مواجه هستند بنابراین مدل ها و اطلاعات مختلفی رابه کار می برند (عرب مازار یزدی، 1374). استفاده کنندگان صورت های مالی بر طبق فصل اول مفاهیم نظری و گزارشگری مالی ایران به اشخاصی اطلاق می شود که جهت رفع نیازهای اطلاعاتی متفاوت خود از صورت های مالی استفاده می کنند. تامین نیازهای اطلاعاتی تمام استفاده کنندگان توسط صورت های مالی امکان پذیر نیست ولی نیازهایی وجود دارد که برای همه استفاده کنندگان مشترک هست. بالاخص همه استفاده کنندگان به نوعی به وضعیت مالی، عملکرد مالی و انعطاف پذیری مالی واحد تجاری علاقمند هستند.

 

 

 

اعتقاد بر این است که هرگاه صورت های مالی معطوف به تامین نیازهای اطلاعاتی سرمایه گذاران باشد، اکثر نیازهای سایر استفاده کنندگان را نیز در حد توان برآورده می کند. به عبارت دیگر اطلاعات تهیه شده برای سرمایه گذاران، به عنوان یک مرجع اطلاعاتی برای سایر استفاده کنندگان هم مفید است چرا که اینان می توانند اطلاعات مشخص تری را که در معاملات خود با واحد تجاری به دست می آورند با این مرجع اطلاعاتی بسنجند. با توجه به مطالب فوق اینگونه می توان استنباط کرد که کانون توجه و هسته اصلی استفاده کنندگان صورت های مالی را سرمایه گذاران واحد های تجاری تشکیل می دهند. ابزار اصلی انتقال اطلاعات به اشخاص مذبور، صورت های مالی اساسی و یادداشت های پیوست این صورت ها است که محصول نهایی فرآیند حسابداری و گزارشگری مالی محسوب می شود (تاکر، 1389).

 

 

 

فهرست مطالب

2-1-1 مقدمه

2-1-2گزارشگری مالی

2-1-3استفاده کنندگان صورت های مالی و نیازهای اطلاعاتی آن ها

2-1-4اهمیت سود و محتوای اطلاعاتی آن

2-1-5مفاهیم سود حسابداری

2-1-6نقاط قوت سود حسابداری

2-1-7نقاط ضعف سود حسابداری

2-1-8 سود حسابداری در برابر سود اقتصادی

2-1-9مربوط بودن سود به ارزش سهام

2-1-10سود، تعهدات و جریانات نقد

2-1-11 محتوای اطلاعاتی سوددهی حسابداری و ارزش بازار شرکت ها

2-1-12نقش و اهمیت اقلام تعهدی

2-1-13اختلاف های زمان بندی و مشکلات تطابق

2-1-14 محتوای اطلاعات اقلام تعهدی و ارزش بازار شرکت

2-1-15 طبقه بندی اقلام تعهدی به جاری و غیر جاری

2-1-16جریان های نقدی

2-1-17جریان های نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی

2-1-18 محتوای اطلاعات وجوه نقدی عملیاتی و ارزش بازار شرکت

2-1-19 محتوای اطلاعات وجوه نقدی آزاد و ارزش بازار شرکت

2-1-20 ارتباط بین سوددهی و اجزای آن و ارزش بازار شرکت ها

2-2 مروری بر پیشینه تحقیق

منابع