خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری توانمند سازی و رویکردهای آن با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

 دانشمندان این حوزه در پژوهش‌‌های خود بیشتر به بعد روانی و ادراکی توانمندسازی پرداخته‌اند. آنها توانمندسازی را به عنوان یک عامل زیربنایی در بهبود و توسعه فعالیت‌‌های سازمان مدنظر قرار داده‌اند. به نظر این دسته از دانشمندان، توانمندسازی یک عامل درونی در فرد است و رابطه مستقیمی با شیوه نگرش، احساس یا ادراک وی از محیط کار دارد. به اعتقاد آنان ایجاد یا تقویت احساس توانمندسازی در ابعاد ذهنی فرد منجر به توانمندسازی وی می‌گردد(Robbines et al, 421;2002). 

 

 


توماس و ولتهاوس در مقاله عناصر شناختی توانمندسازی˝ در مدل تفسیری خود برای انگیزش درونی، وظیفه توانمندسازی را چنین تعریف می‌کنند: توانمندسازی، قدرت بخشیدن به فرد، واگذاری اختیار و ایجاد ظرفیت است. توانمندسازی، عنوانی برای پارادایم جدید انگیزش است. با تغییرات به وجود آمده، جستجوی جایگزین مناسب برای شکل‌‌های مدیریتی که تعهد، ریسک‌پذیری و ابداع را ترغیب نماید ضروری است و پارادایم جدید، شامل کنترل‌‌های ساده و تاکید بر تعهد درونی شده در خود شغل است.

 

 

 

فهرست مطالب

رویکرد های توانمند سازی

استراتژی های توانمند سازی

شرایط اجرای توانمند سازی

مراحل توانمند سازی

روش های توانمند سازی

توانمند سازی و تغییر سازمانی

توانمند سازی و ارتباط آن با فرایند تصمیم گیری

تاثیر توانمند سازی در عملکرد گروه مجازی

نقش توسعه ظرفیت، توانمند سازی و پیشرفت کارکنان در حفظ و نگهداری کارکنان

تاثیر توانمند سازی بر اجرای مدیریت کیفیت جامع

ویژگی های کارکنان توانمند

منابع