خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه محیط و سلامت اجتماعی با فرمت docx در قالب 36 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 


قدمی (1390) پژوهشی تحت عنوان «بررسی کیفیت زندگی در شهرهای کوچک با تأکید بر بعد سلامت فردی و اجتماعی» انجام داده است. هدف از این پژوهش بررسی کیفیت زندگی شهر نور به‌عنوان شهری کوچک، با تأکید بر بعد سلامت فردی و اجتماعی است. فرضیه¬ی این تحقیق این است که به  نظر می رسد شهر موردمطالعه به لحاظ شاخص¬های سلامت فردی و اجتماعی در وضعیت نامطلوبی قرار دارد. محقق در تحقیق از نظریه های کامینز  و یونگ  استفاده کرده است. روش تحقیق از نوع پیمایشی است و حجم نمونه بالغ‌بر 320 خانوار جمع آوری شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که در شهر موردمطالعه مؤلفه های کیفیت محیط‌زیست، کیفیت محیط کارکردی در وضعیت پایین تر از سطح متوسط و کیفیت اجتماع در وضعیت متوسط قرار دارد.

 

 


میرزایی (1391) پژوهشی تحت عنوان «مسجد، خانواده، سلامت اجتماعی» انجام داده است. در این تحقیق تلاش گردیده است نقش مسجد در خانواده و سلامت اجتماعی بررسی شود و درنتیجه ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت مسجد و خانواده و نقش مسجد به‌عنوان جایگاه عبادت مسلمانان بر جایگاه مسجد به‌عنوان کانون فرهنگی-اجتماعی تأکید شود. این پژوهش با روش کیفی انجام شده است و شیوه جمع‌آوری اطلاعات و داده‌های آن از نوع اسنادی بوده است. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مسجد به‌عنوان مهم‌ترین کانون اجتماع مسلمانان، علاوه بر کارکرد¬های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، تبلیغی و... موجب تحکیم روابط و مناسبات درون خانوادگی و درنتیجه ارتقای سلامت اجتماعی می‌گردد.

 

 

 

فهرست مطالب

2-3-1- مقدمه

2-3-2- سلامت اجتماعی

2-3-3- نظام اجتماعی قدیم و جدید

2-3-4- محیط اجتماعی

2-3-4-1- دلبستگی مکانی

2-3-4-2- تعاریف دلبستگی مکانی

2-3-4-2-1- نظریات دلبستگی مکانی

2-3-4-3- مدلهای دلبستگی مکانی

2-3-4-4- عوامل مؤثر بر دلبستگی اجتماعی

2-3-4-4-1- عوامل کالبدی

2-3-4-4-2- عوامل اجتماعی

منابع