هدف از این تحقیق بررسی مبانی آموزش به کارکنان با فرمت docx در قالب 70 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مروری اجمالی بر تاریخچه كاركنان

تعریف آموزش

آموزش كاركنان

اصول آموزش كاركنان

آموزش ضمن خدمت

اهداف آموزش ضمن خدمت

مزایای آموزش كاركنان

چالش ها و موانع استقرار نظام آموزش ضمن خدمت

منافع حاصل از نظام آموزش و بهسازی

روش های آموزش

آموزش و توسعه مدیران

برنامه های آموزشی

روشهای آموزش و توسعه مدیریت و سرپرستی

مدلهای گوناگون از مراحل و فرایندهای آموزش

برنامه هایی برای توسعه مدیران

اهداف ارزشیابی از برنامه های آموزش

مراحل ارزشیابی آموزش

الگوهای ارزشیابی

2-1-26- اثربخشی

2-1-27- مفهوم ارزیابی اثربخشی آموزش های سازمان

عوامل موثر بر اثربخشی آموزش

چگونگی اجرای ارزشیابی

منابع

 

 

 

آموزش ضمن خدمت در مفهوم سنتی، که به معنای انتقال مجموعه‌ای از مهارت‌ها و فنون به شکل استاد - شاگردی است، دارای سابقه بسیار طولانی است. بررسی سوابق تاریخی در این زمینه نشان می‌دهد که آموزش ضمن خدمت سنتی به مراتب از آموزش‌های رسمی و کلاسیک دیرینه‌تر می‌باشد. آنچه که موجبات توجه بنیادی به آموزش ضمن خدمت به مفهوم جدید را ایجاد و تسهیل کرد، تغییر و تحولاتی گسترده‌ای بود که دستاوردهای مهمی خصوصاً در قلمرو تکنولوژی به همراه داشت. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که توجه به نارسایی‌های آموزش ضمن خدمت سنتی و لزوم تجدید ساختار آموزش کارکنان امری است که عموماً با انقلاب صنعتی پا گرفت و پس از آن توسعه یافت.(فتحی واجارگاه، 1376)

 

 

 

مرتبه اصلی توجه به آموزش نیروی انسانی از زمان موج پیشرفت‌‌های عظیم قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم شکل گرفت، اگرچه ریشه آن در دهه‌ها و قرون قبل یافت می‌شود. این تحولات علاوه بر این که شرایط لازم برای ورود به مشاغل مختلف را دگرگون ساخت و بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی، مدارک تحصیلی بالاتری را به عنوان شرط ورود به مشاغل قرار دادند، آموزش نیروی انسانی در ضمن کار نیز مورد توجه خاص قرار گرفت. بررسی سیر تحول سازمان‌ها در ممالک توسعه یافته نیز بر این ادعا صحه می‌گذارد که رمز موفقیت این سازمان‌ها، توجه ویژه به تحصیلات، بازآموزی و آموزش‌های تخصصی در حین کار بوده است. بنابراین در قرن بیستم آموزش ضمن خدمت در بسیاری از ممالک توسعه یافته شکل گرفته و در نیمه دوم نهادینه گردید.