هدف از این تحقیق بررسی عملکرد تحصیلی و پیشینه ی مربوط به آن با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-3. پیشینه مبانی عملکرد تحصیلی

2-3-1. عملکرد

2-3-2. تاریخچه ارزیابی عملكرد

2-3-3. عملکرد تحصیلی

2-3-3. نظریه های عملکرد تحصیلی

2-3-3-1. نظریه انتظار معلم

2-3-3-2. الگوهای انگیزشی

2-3-3-3. الگوی یادگیری شناختی

2-3-3-4. تئوری یادگیری اجتماعی

2-3-4. عوامل مؤثر بر عملکرد تحصیلی

2-3-4. ارتباط عملکرد تحصیلی وخودکارآمدی تحصیلی

2-3-5. ارتباط فعالیت های فوق برنامه و عملکرد تحصیلی دانش آموزان

منابع

 

 

 

در اوایل دهه 1990، یعنی زمانیکه مطالعات میدانی نشان دادند که کارکردهای مدیریت منابع انسانی در سازمانها ارتباط مثبتی با بهبود بازده کلی سازمان دارد، این رشته از اهیمت بیشتر برخوردار شد. به عبارت دیگر، بکارگیری کارکردهای منابع انسانی با عملکرد بهتر در حوزه های مالی و عملیاتی در این سازمانها ارتباط داشته است. غالب این مطالعات در سازمانهای بخش خصوصی و عمدتا در سطح ایالات متحده انجام گرفته اند.

 

 

 

تاریخچه ارزیابی عملكرد به قرن هفتم هجری برمی‌گردد. این موضوع نخستین بار از سوی خواجه رشیدالدین فضل‌الله مطرح شد. قرن‌ها پس از آن در سال ۱۳۴۹ در كشور مقرر شد. مدیریت و نحوه انجام امور مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور مركز ارزشیابی سازمان‌های دولتی در نخست وزیری تشكیل شد. در سال ۱۳۵۲ با آغاز برنامه پنجم عمرانی به موجب بند ۸ ماده ۵ فصل سوم قانون برنامه و بودجه كشور، وظیفه ارزیابی عملكرد دستگاه‌های اجرایی به عهده سازمان برنامه و بودجه گذاشته شد، و به همین منظور معاونت ارزشیابی سازمان‌های دولتی در این سازمان تشكیل شد(فضلی و آذر، 1381).